ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Μάρτινς, ο Χασάν και το… πλεόνασμα στα σέντερ φορ

Η πιθανή προσθήκη νέου επιθετικού στο ρόστερ φέρνει… ζόρια στον Χασάν
Ο Μάρτινς, ο Χασάν και το… πλεόνασμα στα σέντερ φορ

Ενδεχομένως η παρουσία του Χασάν στον Ολυμπιακό να τελειώσει γρήγορα. Ο Πέδρο Μάρτινς, όπως έχει γράψει ήδη η στήλη Agent Greek, σκέφτεται ήδη την προσθήκη ενός σέντερ φορ μέσα στον Ιανουάριο.

Με την παρουσία του Χασάν δεν έχει… ενθουσιαστεί όπως φαίνεται ο Πορτογάλος και γι’ αυτό ζήτησε έναν «φουνταριστό» ακόμη. Όμως αν έρθει αυτός, τότε θα υπάρχουν ήδη τρεις στην ομάδα, συν τον Μάνο. Αριθμός λίγο… μεγάλος για το ρόστερ. Τώρα αν αυτό σημαίνει πως αυτόματα θα τερματιστεί και ο δανεισμός του Χασάν στους «ερυθρόλευκους», είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία.

Σίγουρα όμως δύσκολα θα κρατηθούν τόσοι «καθαροί» επιθετικοί στη ρόστερ και αυτό ενδεχομένως να μην είναι καλό για τον Χασάν… Κάτι που θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και την γνώμη του Ζόρζε Μέντες…

Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου και αναφορά για αποχώρηση Χασάν!

Ολυμπιακός: Ο Μεριά και ο Μολέντο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάρτινς, ο Χασάν και το… πλεόνασμα στα σέντερ φορ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.