ΠΑΡΑFOOTBALL

Η Σουηδία τόπος… λατρείας της Super League

Γιατί οι μεγάλοι σύλλογοι ψάχνονται για παίκτες από την συγκεκριμένη χώρα
Η Σουηδία τόπος… λατρείας της Super League

Από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν περάσει ουκ ολίγοι παίκτες από την Σουηδία. Παιχταράδες. Και πρόσφεραν στους συλλόγους τους οι περισσότεροι.

Και από την στιγμή που η συγκεκριμένη αγορά έχει αποδειχθεί αξιόπιστη, στα μεγάλα ελληνικά κλαμπ, η προσοχή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πέφτει εκεί.

Σύμφωνα με την στήλη Agent Greek, οι τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους» (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), έχουν αρχίσει να ρίχνουν ήδη ματιές στην αγορά της Σουηδίας. Ο κύριος λόγος είναι γιατί βλέπουν πως είναι μια αγορά αξιόπιστη.

Οι Σουηδοί τιμούν τα λεφτά που βγάζουν και παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους σε κάθε ματς. Κάτι που υπολογίζεται πολύ από τα κλαμπ και γι’ αυτό γίνεται και η έρευνα για μεταγραφικούς στόχους τον φετινό χειμώνα.

Ο Βιγιαφάνιες ψάχνει την επιστροφή στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Σουηδία τόπος… λατρείας της Super League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.