ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Σκίμπε και ο… Χάβος

Τα νέα κόλπα του κόουτς των Φθιωτών που παραπέμπουν στον Γερμανό τεχνικό
Ο Σκίμπε και ο… Χάβος

Κάποιες από τις σκέψεις του για τη Λαμία μετέφερε ο Μάκης Χάβος στους τοπικούς ρεπόρτερ σε συνάντηση που είχαν. Μερικές από αυτές, μάλιστα, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, είπε πως ο Θανάσης Καραγκούνης στο εξής θα λογίζεται ως δεκάρι. Όπως και ο Χασίμ Μαστούρ. Ναι, στη θέση που υπάρχει «το καλύτερο δεκάρι στην Ελλάδα», κατά δήλωση του Μακεδόνα κόουτς, ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Και εύλογα προκύπτει η εξής απορία, υπάρχει ομάδα που παίζει με τρία δεκάρια; Μόνο η Εθνική του Μίχαελ Σκίμπε. Και είδαμε πώς κατέληξε αυτό. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο στη Λαμία ή μήπως έτσι ο κόουτς θα στείλει το μήνυμά του;

Γιατί χρόνο συμμετοχής αντιλαμβάνεται κανείς πως δύσκολα θα βρουν οι Καραγκούνης και Μαστούρ στο εξής. Ο Μπερτόγλιο δεν βγαίνει, επομένως; Βέβαια για να περάσεις τα «θέλω» σου, χρειάζεται και τρόπος. Ειδικά όταν έχεις μάθει πως οι συγκεκριμένες μεταγραφές αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του αφεντικού.

Ο Γιαννιώτας και το μέλλον (;) του στην ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σκίμπε και ο… Χάβος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.