ΠΑΡΑFOOTBALL

Θέλει Απόλλωνα και δεν το κρύβει…

Ο Μάκης Χάβος δεν… ξεκολλάει από την Ριζούπολη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια
Θέλει Απόλλωνα και δεν το κρύβει…

Μόνιμος θαμώνας όλων των τελευταίων εντός έδρας αγώνων του Απόλλωνα είναι ο Μάκης Χάβος, δίνοντας τροφή σε όσους υποστηρίζουν πως θα είναι ο νέος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την επόμενη περίοδο.

Αλλωστε κοινό μυστικό είναι πως ο Γιώργος Παράσχος θα αποτελέσει παρελθόν παρά την διαφαινόμενη παραμονή της ομάδας στην Super League.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Παναιτωλικού, παρακολουθεί από την εξέδρα των επισήμων της Ριζούπολης του αγώνες του Απόλλωνα, παρέα με τον τεχνικό της U-17 του Απόλλωνα Λευτέρη Βελέντζα με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στον Ακράτητο.

Πάντως πέρα από το αν θα είναι ή δεν θα είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα ο Χάβος, στην Ριζούπολη κάποιοι λένε πως για την ώρα θα μπορούσε να είναι πιο διακριτικός.

Θα μπορούσε δηλαδή να βλέπει την ομάδα και από την τηλεόραση…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει Απόλλωνα και δεν το κρύβει…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.