ΠΑΡΑFOOTBALL

Όπως ήρθαν… έφυγαν οι μάνατζερ

Η… μισή Ευρώπη βρέθηκε στη Τούμπα για την εθνική Ελπίδων, αλλά δεν ενθουσιάστηκαν…
Όπως ήρθαν… έφυγαν οι μάνατζερ

Τα μπαράζ των εθνικών ομάδων των ελπίδων, πάντα φέρνουν κοσμοσυρροή από μάνατζερ στις κερκίδες. Έτσι έγινε και στην Τούμπα στο ματς της εθνικής μας ομάδας των ελπίδων με την Αυστρία, για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού.

Όμως, έφυγαν απογοητευμένοι για πολλούς λόγους, όπως αναφέρει και η στήλη «Παρασκήνια» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Όπως αναφέρει η στήλη, το πρώτο και σημαντικότερο είναι πως δεν κλήθηκε στις Ελπίδες για τα μπαράζ με τη Αυστρία ο Ευθύμης Κουλούρης. Αυτό, γιατί θεωρητικά ο Αναστασιάδης θα τον ξεκινούσε με αντίπαλο την Φινλανδία στην εθνική ανδρών. Και αυτό δεν έγινε ποτέ, άρα οι μανατζαρέοι δεν είδα ποτέ τον παίκτη που λογικά θα τους ενδιέφερε περισσότερο από κάθε άλλον (με 5 γκολ σε 5 ματς στα προκριματικά και την φόρμα στην οποία είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, μάλλον λογικό).

Ζήτημα δεύτερο: υπάρχουν 3 φορ (Κωτσόπουλος, Μωραΐτης και Καμπετσής) στην αποστολή και η 11άδα ξεκινάει με «ψευτο9άρι» τον Ανδρούτσο, ο οποίος είχε να παίξει εκεί από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εδώ και τρία χρόνια. Η λογική ήταν η ομάδα να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του στο χώρο και στην πλάτη των ψηλών και αργών στόπερ της Αυστρίας. Δεν έγινε ούτε αυτό.

Ζήτημα τρίτο: αγωνιστικό πλάνο. Καμία ύπαρξη ID για τον τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας. Και μιλάμε για μία φουρνιά που τα περισσότερα παιδιά είναι εν δυνάμει βασικοί στις ομάδες τους: Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Λημνιός και Γαλανόπουλος. 

Μέσα σε όλα αυτά που απογοήτευσαν τους μάνατζερ από την εικόνα που είδαν, ήρθε και η ήττα με 1-0, που κάνει ζόρικη την υπόθεση πρόκριση. Η… σούμα άφησε αρνητικές εντυπώσεις (ή τουλάχιστον όχι θετικές) στους μάνατζερ που βρέθηκαν στη Τούμπα από ομάδες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Επιβεβαιωμένα ήρθαν εκπρόσωποι από τις Αϊντραχτ, Αννόβερο, Μάιντς, Μπόχουμ, Αουγκσμπουργκ (Γερμανία), Νις, Ρεν (Γαλλία), Τζένοα, Μπολόνια (Ιταλία), Σοσιεδάδ, Λεβάντε (Ισπανία), Νιουκάστλ, Μπέρνλι και Τότεναμ (Αγγλία). Και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, έφυγαν χωρίς πολλές… σημειώσεις στο μπλοκάκι τους.

Νικοπολίδης: «Άδικη ήττα, όμως ελπίζουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όπως ήρθαν… έφυγαν οι μάνατζερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.