ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στις υποθέσεις των παικτών

Ο «Δικέφαλος» θέλει να τελειώσει όλες τις συζητήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται
ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στις υποθέσεις των παικτών

Πολλά είναι τα… ανοιχτά μέτωπα στο θέμα των ανανεώσεων και των αναπροσαρμογών του ΠΑΟΚ, με πολλούς  παίκτες να παίρνουν σειρά.

Συγκεκριμένα η έντυπη έκδοση του Sportime και ο «Agent Greek», κάνουν μία ανάλυση για τα τεκταινόμενα και τις υποθέσεις που απασχολούν πιο έντονα τον «Δικέφαλο».

Αρχικά στο θέμα του Πέλκα, ο Έλληνας μέσος ζητάει συμβόλαιο που να αγγίζει το 1.3-1.4 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να του έχει αντιπροτείνει ένα της τάξεως του Φορτούνη, δηλαδή 800.000 συν 300.000 μπροστά.

Από κει και πέρα ο Πασχαλάκης δεν έχει μπει ακόμα σε διαδικασία συζήτησης, ωστόσο το μήνυμα του ατζέντη του μιλάει για 700.000.

Στη συνέχεια ο Μπίσεσβαρ ζήτησε 9 κατοστάρικα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να του δίνει 500 χιλιάδες, οι οποίες με την επέμβαση του μάνατζερ του, ανέβηκαν στις 600.

Τέλος στον Κρέσπο υπάρχει αύξηση του 30%, ενώ για τον Κάνιας και τον Σάχοφ δεν υπάρχει βιασύνη από την διοίκηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις στις υποθέσεις των παικτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.