ΠΑΡΑFOOTBALL

Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!

Ο Μανούχος τα έκανε… μαντάρα στη Λιβαδειά σε μία κίνηση που είναι το «α» στο αλφαβητάρι της διαιτητής
Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!

Ο Μανούχος στη Λιβαδειά έκανε το… αμίμητο, αφού έπεσε πάνω σε παίκτη του Λεβαδειακού, χάνοντας για λίγο και τη σφυρίχτρα. Ευτυχώς τον έσωσε ο βοηθός…

Σύμφωνα με την στήλη «Το Κοράκι» από την έντυπη έκδοση του Sportime, ο διαιτητής Μανούχος στον αγώνα Λεβαδειακού-Αστέρα Τρίπολης, τα… θαλάσσωσε στο «α» από το αλφαβητάρι της διαιτησίας!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτό που κάνει ο Μανούχος στη Λιβαδειά δεν υπάρχει. Αλλάζει κατεύθυνση, τρακάρει πάνω σε παίκτη του Λεβαδειακού, πέφτει κάτω και… ψάχνει και τη σφυρίχτρα!

Στο σεμινάριο τι τους έλεγαν; Αλλάζει κατεύθυνση και κάνει κίνηση προς την πλευρά του επιτιθέμενου, ενώ πρέπει να πάει από την αντίθετη πλευρά για να έχει τη διαγώνιο! Το «α» στο αλφαβητάρι της διαιτησίας. Πάλι καλά που τον «έσωσε» ο βοηθός που είδε το «θέατρο» του Σαβαντογκό.

Κι αυτόν το καλοκαίρι τον ανέβασαν. Θα τον είδε, μάλλον, ο Τριτσώνης, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης και έκρινε ότι είναι έτοιμος».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια από τη διαιτησία μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Ο Τζοβάρας δεν πήγε μόνος του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μελιόπουλος: Όποτε και όπως… γούσταρε ο ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την…. τροχαία χρειάστηκε ο Μανούχος στη Λιβαδειά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!