ΠΑΡΑFOOTBALL

Ρέτσος: Περαστικά και γρήγορα!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υποβλήθηκε σε επέμβαση για να καταπολεμήσει πλήρως το πρόβλημα στον μηρό
Ρέτσος: Περαστικά και γρήγορα!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θέλει να διώξει το 2018 και να μην ξανάρθει από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Η στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime ανέφερε ότι ο διεθνής Έλληνας στόπερ της Λεβερκούζεν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για την καταπολέμηση του προβλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά: «Ματιασμένος ο Παναγιώτης Ρέτσος. Χάνει σημαντικό κομμάτι της αρχής της σεζόν εξαιτίας προβλήματος στο χέρι του (το έσπασε έχοντας ατύχημα με το ποδήλατο). Αποφεύγει την επέμβαση, δουλεύει στο φουλ και όταν επιστρέφει, στο πρώτο του ματς, παθαίνει χειρότερη ζημιά στον μηρό!

Αυτή τη φορά επιλέχθηκε η επέμβαση για την καταπολέμηση του προβλήματος, επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προχτές ο διεθνής Ελληνας στόπερ, ξεκινώντας τη διαδικασία της αποθεραπείας του. Γρήγορα γερός και πίσω στα γήπεδα!».

Αυτά και άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Ολυμπιακός: Δηλαδή ο γκολτζής είναι ο Ολιβέιρα;

Ολυμπιακός-Μέντες: Η σχέση περνάει… κρίση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέτσος: Περαστικά και γρήγορα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.