ΠΑΡΑFOOTBALL

Πανιώνιος: Τα δεδομένα για τα «παιδιά» του Ανιγκό

Ποιοι δεν έχουν να φοβούνται κάτι με την έλευση του Άκη Μάντζιου και ποιοι πρέπει να ανησυχούν
Πανιώνιος: Τα δεδομένα για τα «παιδιά» του Ανιγκό

Δεν είναι κρυφό πως ο Ζοσέ Ανιγκό είχε παιδιά και αποπαίδια στον Πανιώνιο. Συμβαίνει γενικά αυτό με τους προπονητές. Ειδικά όταν είχαν τέτοια ελευθερία στις μεταγραφές.

Τα δεδομένα με την αλλαγή προπονητή θα διαφοροποιηθούν. Άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες, άλλοι θα έχουν λιγότερες με τον Άκη Μάντζιο. Και ένα από τα ερωτήματα που γεννιέται είναι το τι θα συμβεί με τα «παιδιά» του Ανιγκό…

Από το φύλλο της Δευτέρας το Sportime είχε ενημερώσει πως κάποιοι δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα με τις τελευταίες εξελίξεις. Φαίνεται πως μεγαλύτερος προβληματισμός απ’ όλους υπάρχει για τον Καμαρά. Ο κυριότερος λόγος είναι η συχνότητα με την οποία βγάζει τραυματισμούς ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Από εκεί και πέρα, αυτό που παραδέχονται στη Νέα Σμύρνη είναι πως μόνο ο Κεϊτά έχει βγει απ’ όσους πήγε ο Ανιγκό. Οι υπόλοιποι δεν πολυπαίζουν άλλωστε. Από εκείνους, όμως, ο Σιντί Αλί αποτελεί εξαίρεση. Είναι σε καλύτερη μοίρα από τους Σεράφ και Ντε Ταντεό. Θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πορεία.

Από τη στιγμή που θα φύγει ο Μασούρας, άλλωστε, οι επιλογές στα εξτρέμ θα είναι ελάχιστες. Παίκτης εκεί φυσικά και θα αποκτηθεί, αλλά είναι διαφορετικό να πας για μία μεταγραφή τον Ιανουάριο από το να πας για δύο στην ίδια θέση.

Ανιγκό για Πανιώνιο: «Δεν μπορώ να κατανοήσω…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Τα δεδομένα για τα «παιδιά» του Ανιγκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.