ΠΑΡΑFOOTBALL

Ατρόμητος: Χτύπησε το τηλέφωνο του Κατράνη

Προσέχουν για να είναι έτοιμοι στο Περιστέρι σε παν ενδεχόμενο
Ατρόμητος: Χτύπησε το τηλέφωνο του Κατράνη

Μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες στη Super League είναι ο Ατρόμητος. Οι άνθρωποί του προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για ό,τι προκύψει.

Για παράδειγμα τους τελευταίους μήνες είναι ανοιχτό το θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη. Τον έναν μήνα ο παίκτης μένει στο Περιστέρι μέχρι το φινάλε της σεζόν, τον άλλον ανεβαίνει Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο.

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τελικά τι θα γίνει. Πιθανότατα ούτε οι άνθρωποι του Ατρομήτου. Γι’ αυτό είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν εναλλακτικές.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη των «Πρασκηνίων» της έντυπης έκδοσης του Sportime, τηλέφωνο έγινε στον Αλέξανδρο Κατράνη. Δικό τους παιδί είναι άλλωστε. Ο 20χρονος αριστερός μπακ δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε στη Μουσκρόν. Έχει χάσει πλέον και τη φανέλα του βασικού και ψάχνεται…

Έγινε αλλαγή γιατί φοβήθηκε να παίξει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Χτύπησε το τηλέφωνο του Κατράνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.