ΠΑΡΑFOOTBALL

O Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα της Μπράγκα

Σύμφωνα με την στήλη «Agent Greek» του Sportime, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της πορτογαλικής Μπράγκα
O Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα της Μπράγκα

Ο Λεονάρντο Κούτρης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται έχει τραβήξει πάνω του την προσοχή της Μπράγκα.

Αυτό αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, σύμφωνα με την οποία, στο πλάνο των Πορτογάλων είναι ο αμυντικός του Ολυμπιακού και όχι ο Δημήτρης Γιαννούλης του Ατρομήτου, (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), όπως είχε αναφερθεί.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Το πήρε το μάτι μου. Ξέρετε, κάτι τέτοια δεν τα αφήνω. Διάβασα λοιπόν πως η Μπράγκα παρακολουθεί τον Δημήτρη Γιαννούλη. Πολυεπίπεδο. Και εξηγούμαι.

Να έχουν στο στόχαστρο τους τον ακραίο μπακ του Ατρομήτου, είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση δεν το βλέπω και πιθανό. Μια πρόταση έφτασε στον ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη φέτος, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και απορρίφθηκε. Δεν είναι προς πώληση ο διεθνής άσος, αφού οι Κυπελλούχοι τον «βλέπουν», για το τέλος της χρονιάς, να επιστρέφει και σιγά σιγά να παίρνει θέση βασικού.

Επιστρέφοντας στην Μπράγκα, ισχύει η… βάση: πως δηλαδή ψάχνουν αριστερό μπακ. Και στο ψάξιμο τους, κοιτάνε, πολύ, Ελλάδα. Οχι τώρα, αλλά από το καλοκαίρι. Τότε μάλιστα ήταν που είχαν κινηθεί για τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο τραυματισμός του μπακ του Ολυμπιακού όμως φρέναρε τις όποιες εξελίξεις, δεδομένα όμως ο Κούτρης παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα της Μπράγκα.

Η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζει δαπανηρές μεταγραφές. Και η τιμολόγηση του Κούτρη από τον Ολυμπιακό είναι στο… όριο της οικονομικής ευχέρειας της Μπράγκα. Αυτό που κρατάω πάντως είναι το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον που προϋπήρχε, υφίσταται ακόμη και είναι σοβαρό…».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

http://www.sportime.gr/parafootball/213299/o-lalistatos-proponitis-termatofylakon/

Ολυμπιακός: Δεν πήρε πρόσκληση ο Μέντες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα της Μπράγκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.