ΠΑΡΑFOOTBALL

Μάχη… παραμονής μεταξύ Μπογέ και Πόνσε

Στη μάχη… παραμονής των Μπογέ και Πόνσε στην ΑΕΚ, ένας στους δύο κερδίζει…
Μάχη… παραμονής μεταξύ Μπογέ και Πόνσε

Στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι ετοιμάζουν την ομάδα για την επόμενη χρονιά, όπου φαίνεται ότι δίνεται… μάχη παραμονής μεταξύ των Μπογέ και Πόνσε.

Όπως αναφέρεται στη στήλη «Agent Greek» με δεδομένο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέτερσον, φαίνεται ότι ένας εκ των Μπογέ ή Πόνσε θα παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Το ψυχανεμίζομαι. Διαβάζοντας τον Χωριανόπουλο και τους λοιπούς ρεπόρτερ ΑΕΚ, το βλέπω να έρχεται. Χτίζουμε, λένε στην «Ενωση», από τώρα για του χρόνου.

Ποια λοιπόν η προτεραιότητα να «χτυπήσουν» αριστερό εξτρέμ (Πέτερσον), ενώ υπάρχει συμφωνημένος – σε όλα – ο Μπογέ; Μήπως σημαίνει κάτι για τον Αργεντινό και παράλληλα, μήπως έχει παρθεί ήδη η απόφαση να γίνει προσπάθεια για να μείνει ο Πόνσε και όχι ο Μπογέ;».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

http://www.sportime.gr/parafootball/213299/o-lalistatos-proponitis-termatofylakon/

Εθνική Ελλάδας: Έρχονται εξελίξεις από τον νέο χρόνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάχη… παραμονής μεταξύ Μπογέ και Πόνσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.