ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Καμαρά και η… τρελή πρόταση

Δύσκολα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη
Ο Καμαρά και η… τρελή πρόταση

Το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Μαντί Καμαρά είναι γνωστό. Με πρώτο και καλύτερο αυτό της Ντόρτμουντ που «τσεκάρει» τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Οι πιθανότητες να πάρει μεταγραφή που θα φέρουν αρκετά εκατομμύρια στο ταμείο των Πειραιωτών, είναι μεγάλες. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η στήλη Agent Greek της έντυπης έκδοσης του Sportime, στην ομάδα δεν βιάζονται να τον πουλήσουν.

Για να τον δώσουν από Γενάρη, θα πρέπει να έρθει μια πολύ μεγάλη πρόταση, κάτι που με τα τωρινά δεδομένα, είναι λίγο δύσκολο. Οπότε οι πιθανότητες «γέρνουν» στο να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Μέχρι το καλοκαιράκι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα έρθει μια μεγάλη πρόταση για τον παίκτη από την Γουινέα, ειδικά αν συνεχίζει να παίζει όπως παίζει στο εθνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός – Μίλαν: Περιμένει ο Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καμαρά και η… τρελή πρόταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.