ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Σβάρνας και η μεγάλη του ευκαιρία

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν στην ΑΕΚ
Ο Σβάρνας και η μεγάλη του ευκαιρία

Ο Στράτος Σβάρνας με την παρουσία του στην Ξάνθη τα προηγούμενα δύο χρόνια, κέρδισε την επιστροφή του στην ΑΕΚ με ένα συμβόλαιο των 80 χιλιάδων.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ωρίμασε αγωνιστικά στους Θρακιώτες και πήρε το εισιτήριο για επιστροφή στους πρωταθλητές. Και όπως τονίζει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime, με τον Τσόσιτς να προορίζεται περισσότερο για «6αρι» και λιγότερο για στόπερ, η… ιεραρχία στο κέντρο της άμυνας αλλάζει.

Αυτή θα είναι και η ευκαιρία του νεαρού αμυντικού που πλέον γίνεται το Νο3, όπως όλα δείχνουν, για αυτή τη θέση και το μόνο που μένει είναι να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Με την Ευρώπη να αποτελεί παρελθόν, το ενδιαφέρον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και ο Σβάρνας θα πάρει τις ευκαιρίες του. Στο χέρι του είναι να τις αξιοποιήσει κιόλας…

ΑΕΚ: Διαψεύδει για Λάρσον

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σβάρνας και η μεγάλη του ευκαιρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.