ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπεργκ: Θα κινδυνεύσουν… οικογένειες μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!

Οι υποψήφιοι «διαμεσολαβητές» για τον Μάρκους Μπεργκ είναι πολλοί, αλλά μπορεί να κινδυνεύσουν ακόμη και… οικογένειες μέχρι να βρεθούν οι… κατάλληλοι
Μπεργκ: Θα κινδυνεύσουν… οικογένειες μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχετικά με τους μάνατζερ που θέλουν να μεσολαβήσουν για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει και η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, η απάντηση που παίρνουν όλοι οι… ενδιαφερόμενοι είναι για το καλοκαίρι.

Διαβάστε αναλυτικά: «Συνεχίζεται η αναζήτηση «διαμεσολαβητών» για τον Μάρκους Μπεργκ. Μην ελπίζετε, όλοι ρωτάνε για τώρα, αλλά όλοι την ίδια απάντηση εισπράττουν: για το καλοκαίρι, να συζητήσουμε.

Το θέμα, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, δεν είναι πλέον ο Σουηδός και ενδεχόμενη καλοκαιρινή επιστροφή του στην Ελλάδα. Το θέμα είναι ποιοι προτίθενται να τη «διευκολύνουν». Θα χαλάσουν μέχρι και… οικογένειες αν συνεχιστεί αυτό το βιολί…».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Έχει πέραση ο Παναιτωλικός

Κόουτς σε ρόλο… ΘΒ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεργκ: Θα κινδυνεύσουν… οικογένειες μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.