ΠΑΡΑFOOTBALL

Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά μπορεί;

Η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει το σαφάρι στην αναζήτηση εξτρέμ στην Ολλανδία και χτύπησε την πόρτα της Ουτρέχτης για τον Κερκ
Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά μπορεί;

Η Ολλανδία είναι από τις αγορές που ξέρει να «πλασάρει» τα ποδοσφαιρικά της προϊόντα καλύτερα από κάθε άλλη! Ειδικά, τις επιτελικές θέσεις. Για σέντερ φορ; Παράδεισος! Για wingers; Επίσης. Κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» εδώ και ένα μήνα έχει επιχειρήσει να ανοίξει το market στην «χώρα της τουλίπας», αλλά ατύχησε και βάζοντας ως μεσάζοντα τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς! Εις μάτην.

Στην περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσεν, του εξτρέμ από την Χέρκαλες το τηλέφωνο έπεσε από τα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου μόλις άκουσε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ (συν 15% ποσοστό μεταπώληση) ως transfer fee.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για ενίσχυση των «φτερών» δεν έμεινε, όμως, μόνο στο Σουηδό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει κάνει focus και σε ένα ακόμη εξτρέμ που αγωνίζεται στην Eredivisie.

Τον Γκιράνο Κερκ της Ουτρέχτης. Τον 23χρονο Ολλανδό που φέτος στο 4-3-3 της ολλανδικής ομάδας είναι ο βασικός δεξιός εξτρέμ και κάνει παπάδες με 5 γκολ/5 ασίστ σε 19 αγώνες! Bad timing για την ΑΕΚ μια και τώρα ο Κερκ είναι στο καλύτερο momentum της καριέρας του και ήδη στην πρώτη προσέγγιση της ελληνικής ομάδας, η Ουτρέχτη αξίωσε 2,5 μύρια μιας κι αν ο βραχύσωμος εξτρέμ συνεχίσει έτσι το καλοκαίρι η τιμή του θα έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί.

Ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ τον περασμένο Μάρτιο ανανέωσε στην συνεργασία του μέχρι το 2022 δίχως να υπάρχει buy out αγοράς στο συμβόλαιό του.

ΑΕΚ: Κρστίτσιτς και… μνηστήρες

Μελισσανίδης: Στη λατρεμένη του συνήθεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά μπορεί;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.