ΠΑΡΑFOOTBALL

Κονέ: «Άκυρο» σε Κιέβο, ελπίζει ο Άρης

Συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ο 31χρονος χαφ
Κονέ: «Άκυρο» σε Κιέβο, ελπίζει ο Άρης

Το όνομά του έχει παίξει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ο Παναγιώτης Κονέ παραμένει ελεύθερος και είναι λογικό αρκετές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους.

Έχοντας κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, το όνομά του υπάρχει στο προσκήνιο. Στον ΟΦΗ έριξαν κάποιες ματιές, αλλά γνωρίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του, αλλά υπάρχουν και άλλοι που ελπίζουν.

Για παράδειγμα ο Άρης. Στη γωνία είναι και περιμένει. Ξέρει ότι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να τον πείσει, αλλά όσο περνάει ο καιρός, όλα γίνονται.

Το θετικό για τους Θεσσαλονικείς ήταν πως πρόσφατα ο Κονέ έκλεισε μία πόρτα. Όπως αποκαλύπτει η στήλη των «Παρασκηνίων» της έντυπης έκδοσης του Sportime, o 31χρονος δεν ψήθηκε να πάει στην Κιέβο. Δέχτηκε ένα τηλέφωνο να επιστρέψει για έξι μήνες στην Ιταλία. Ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά, αφού η ομάδα του Ντι Κάρλο έχει σχεδόν υποβιβαστεί.

Ψάχνεται για επιστροφή ο Ντάουντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κονέ: «Άκυρο» σε Κιέβο, ελπίζει ο Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.