ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Τι… τρέχει με την περίπτωση Πασχαλάκη

Κάτι φαίνεται ότι... έρχεται για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Τι… τρέχει με την περίπτωση Πασχαλάκη

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και δεν φεύγει από το προσκήνιο είναι εκείνο των ανανεώσεων.

Οι παίκτες που απασχολούν πιο έντονα τη διοίκηση είναι φυσικά ο Πασχαλάκης και ο Πέλκας, που έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα και είναι από τα βασικότερα γρανάζια.

Ωστόσο όπως γίνεται γνωστό από το Sportime της Κυριακή, οι δύο αυτές περιπτώσεις έχουν καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό, εξαιτίας του μάνατζερ του, που δεν είναι άλλος από τον Παύλο Κουτσολιάκο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ατζέντης, είναι από το καλοκαίρι είναι ανεπιθύμητος από τους «αυλικούς» της οικογένειας Σαββίδη και μάλιστα θεωρείται από τους βασικούς λόγους που ο Κουλούρης των 17 γκολ σε 18 ματς δεν έγινε αντί-Πρίγιοβιτς.

Πάντως αναφέρεται ότι στο τελευταίο του ραντεβού ενημέρωσε τον Πασχαλάκη πως «σκάει» πρόταση που καλύπτει το buy-out των 3 εκατομμυρίων που έχει με τον «Δικέφαλο».

Ραζβάν, να οργανωθούμε…

Αστέρας-ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Ακπόμ στην Τρίπολη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τι… τρέχει με την περίπτωση Πασχαλάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.