ΠΑΡΑFOOTBALL

Σμίγουν ξανά Γιαννιώτης και Μιλόγεβιτς;

Επαφή με τον Ερυθρό Αστέρα έγινε μέσω Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Σμίγουν ξανά Γιαννιώτης και Μιλόγεβιτς;

Πού θα πάει ο Ανδρέας Γιαννιώτης; Ιδού η απορία. Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος. Με τον Ολυμπιακό δεν τα βρίσκει για να ανανεώσει και ψάχνεται.

Από τη στιγμή που απέρριψε την πρόταση ανανέωσης (σχεδόν 300.000 ευρώ ετησίως), ο Γιαννιώτης είναι «ξένο σώμα» για τους Πειραιώτες. Ο 26χρονος προπονείται με τα… τσιμέντα. Μόνος του κάθε μέρα στις 08:00 και μάλιστα στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο!

Ο κύβος ερρίφθη και πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Ο Ολυμπιακός για να τον πουλήσει θέλει τουλάχιστον 400-500.000 ευρώ μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Αλλιώς θα τον έχει στην εξέδρα έως το καλοκαίρι.

Το τηλέφωνο του ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει πάρει φωτιά εδώ και 20 μέρες. Ψάχνει νέα στέγη για τν πελάτη του. Και όπως αποκαλύπτει η στήλη των «Παρασκηνίων» του Sportime, o «Τζόλε» πρόσφατα επικοινώνησε και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τον προπονητή που ψηφίστηκε ο κορυφαίος για το 2018 στη Σερβία.

Ο Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει καλά τον Έλληνα κίπερ. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Το θέμα, όμως, είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Μπόργιαν και Πόποβιτς. Εάν δεν πουληθεί κάποιος, λοιπόν, Γιαννιώτης και Ερυθρός Αστέρας ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα της υπόθεσης του Δημήτρη Μάνου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σμίγουν ξανά Γιαννιώτης και Μιλόγεβιτς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.