ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπουζούκης: Αποφασίζει για το μέλλον του

Στο τέλος της σεζόν καλείται να διαλέξει ο 21χρονος επιτελικός χαφ
Μπουζούκης: Αποφασίζει για το μέλλον του

Έχει φροντίσει να δείξει σε όλους φέτος πως είναι μία περίπτωση αρκετά αξιόλογη. Έως τώρα 15 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ ο Γιάννης Μπουζούκης. Το τελευταίο γκολ, μάλιστα, ήρθε την Κυριακή (13/1) στο ματς με την Ξάνθη.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, έγινε βασικός στην Εθνική Ελπίδων και το όνομά του άρχισε να ακούγεται και εκτός συνόρων. Και φυσικά αρκετοί είναι και οι ατζέντηδες που τον παρακολουθούν.

Ο Μπουζούκης, βλέπετε, έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τον Παναθηναϊκό και εν ευθέτω χρόνω θα κληθεί για ανανέωση/αναπροσαρμογή. Ο 21χρονος, όμως, έχει να πάρει και μία άλλη απόφαση για το μέλλον του.

Ποιος θα τον εκπροσωπεί στο εξής; Η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Γαλαριώτη ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η στήλη των «Παρασκηνίων» του Sportime. Και ήδη έχουν αρχίσει τα διάφορα τηλέφωνα…

Ο Κορτ ήρθε, ο Βασιλακάκης φεύγει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουζούκης: Αποφασίζει για το μέλλον του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.