ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο «αλμυρός» Γιοκάνοβιτς και η επιλογή του Ο’Νιλ!

Ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς είχε εξαιρετικές σχέσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά το υψηλό του κασέ ήταν αποτρεπτικός παράγων και η διοίκηση των Άγγλων στράφηκε στον Ο’Νιλ
Ο «αλμυρός» Γιοκάνοβιτς και η επιλογή του Ο’Νιλ!

Μετά το διαζύγιο με τον Αϊτόρ Καράνκα, η Νότιγχαμ Φόρεστ στράφηκε στη λύση του Μάρτιν Ο’Νιλ, παρά τις εξαιρετικές σχέσεις με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Πάντως, εκτός του Ιρλανδού υπήρχαν κι άλλοι στη λίστα της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Διαβάστε αναλυτικά: «Και μιας και είπα για Νότιγχαμ. Τρεις ήταν οι υποψήφιοι που άντεξαν ως την… τελική κρίση για τον πάγκο της. Ο Ο’ Νιλ, που τελικά πήρε το χρίσμα, ο γνωστός μας από το πέρασμα του στον Αστέρα, Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς (φωτό). Ο δεύτερος είχε… διάφορα θέματα, ενώ ο Σέρβος, παρότι εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση, ζητούσε υπερβολικά πολλά…».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Το τσεκάρισμα της Σπάρτα Πράγας

Αυτό που δεν θέλει ο Τζόρτζεβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «αλμυρός» Γιοκάνοβιτς και η επιλογή του Ο’Νιλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.