ΠΑΡΑFOOTBALL

Πολλά τα λεφτά για Εουστάκιο!

Ο Στέφεν Εουστάκιο θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό, στην Κρουζ Αζούλ, αφού τα 5 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Τσάβες ήταν απαγορευτικό ποσό για τον Ολυμπιακό
Πολλά τα λεφτά για Εουστάκιο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεχωρίσει τον Στέφεν Εουστάκιο από την Τσάβες, αλλά τα χρήματα για τον 22χρονο μέσο ήταν παρά πολλά κι εν τέλει κατέληξε στην Κρουζ Αζούλ!

Μάλιστα δεν ήταν μόνο τα χρήματα το εμπόδιο για μία ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Δεν ξέρω πως επανήλθε το θέμα Εουστάκιο στον Ολυμπιακό. Ναι, ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ξεχωρίσει, ναι, παρότι πλήρεις τη δεδομένη στιγμή στο κέντρο οι «ερυθρόλευκοι», θα τον ήθελε, αλλά τα λεφτά – εξ αρχής – ήταν πάρα πολλά.

Πέντε «χαρτιά» ζητούσε μίνιμουμ η Τσάβες, η οποία τελικά τα βρήκε, αφού ο 22χρονος Πορτογάλος χτες πέταξε για Μεξικό προκειμένου να υπογράψει στην Κρουζ Αζούλ».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Ο Μπουζούκης είναι βαρόμετρο και… πληρώνει!

ΟΦΗ: Μετράει αντίστροφα ο Παπαδόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολλά τα λεφτά για Εουστάκιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.