ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Δύσκολα θα… ψηθεί ο Πόνσε

Όσο καλή διάθεση ενδεχομένως να υπάρξει από την ΑΕΚ, το θέμα της παραμονής του Πόνσε περνάει πρωτίστως από τον Αργεντινό
ΑΕΚ: Δύσκολα θα… ψηθεί ο Πόνσε

Ο Εσεκιέλ Πόνσε ήταν άψογος στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αν συνεχίσει έτσι θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ σχετικά με την υψηλή ρήτρα που διαθέτει η αγορά του.

Όπως όμως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο Sportime της Τετάρτης, το θέμα δεν είναι κατά πόσο η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει τα 6 εκατ. ευρώ για την αγορά του Πόνσο, αλλά κατά πόσο ο ίδιος… ψήνεται να μείνει!

Διαβάστε αναλυτικά: «Δεν ξέρω τι θα πουν τα παιδιά του ρεπορτάζ ΑΕΚ. Από εδώ είχατε διαβάσει, μήνες τώρα, πως η κλεψύδρα του χρόνου του Ουζουνίδη έχει γυρίσει και μετράει αντίστροφα. Χωρίς… αντιστροφή. Το μόνο που μπορεί να περισώσει είναι να βγάλει την χρονιά στην ΑΕΚ, τίποτα άλλο. Μην τα ξαναλέμε: προπονητής που έχει χάσει κόσμο, αποδυτήρια κι έστω μέρος της διοίκησης, προπονητής που κρίνεται παιχνίδι το παιχνίδι, μοιραία δεν μπορεί να σταθεί.

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα, δεν είναι ο Ουζουνίδης. Ο Πόνσε είναι. Το παλικαράκι δείχνει συνεχώς πως το γκολ το «έχει». Τις… φορίσιες κινήσεις, θέσεις, συμπεριφορά τα έχει όλα. Δεν είναι… Αραούχο, αλλά δεν είναι Αραούχο ούτε και εξωγηπεδικά (καταλαβαινόμαστε νομίζω…), είναι όμως 22 χρονών με όλο το μέλλον μπροστά του.

Τα 6 εκατ. ευρώ του buy-out που έχει η ΑΕΚ μοιάζουν… βουνό κι αν ρωτάγατε πριν έναν μήνα, άπαντες θα ορκίζονταν πως δεν πρόκειται να δοθούν. Αν, όμως, ο Πόνσε συνεχίσει α λα Γιάννινα, διάθεση μπορεί να υπάρξει. Μπορεί, μην παρεξηγηθώ. Το κακό στην ιστορία, όμως, είναι πως ο Πόνσε (ο οποίος δεν έχει υπογράψει, όπως ο Μπογέ, συμβόλαιο σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί το buy-out) δεν ενθουσιάζεται με την σκέψη της παραμονής στην Ελλάδα…».

Αυτό και πολλά άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Oύτε… καλημέρα!

Ο Χάβος περνάει ζόρια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δύσκολα θα… ψηθεί ο Πόνσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.