ΠΑΡΑFOOTBALL

Άρης: Δεν… περπατάει του Διαμαντόπουλου

Ο Άρης βρίσκεται σε πίεση, κάτι που ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ενώ υπάρχουν διάφοροι στην ομάδα που προωθούν εκ νέου τον Γιάννη Κόντη!
Άρης: Δεν… περπατάει του Διαμαντόπουλου

Ο Άρης περνάει μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος χάνει υποστηρικτές μέσα στην ομάδα!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime, υπάρχουν αρκετοί στην ομάδα που προωθούν εκ νέου τη λύση του Γιάννη Κόντη.

Διαβάστε αναλυτικά: «Σας έγραψα πριν λίγες μέρες, το… φως που είδαν διάφοροι υποστηρικτές του Γιάννη Κόντη και προσπαθούν να τον πουσάρουν ξανά στην καθημερινότητα του Αρη. Προφανώς λησμονούν και το παρελθόν και το… παρόν. Αλλωστε και για παράδειγμα, μέρος της εικόνας του φετινού Απόλλωνα, στον Κόντη ανήκει. Αυτό, πάντως, δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα. Σε οποιοδήποτε επίπεδο…»

Αυτό και πολλά άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Oύτε… καλημέρα!

Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για τον Κουλούρη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Δεν… περπατάει του Διαμαντόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.