ΠΑΡΑFOOTBALL

Ζόρια για τον Μίσλιντατ στην Άρσεναλ

Ο υπεύθυνος μεταγραφών της Άρσεναλ που έφερε στο Λονδίνο τους Μαυροπάνο και Παπασταθόπουλο είναι με την πλάτη στον τοίχο
Ζόρια για τον Μίσλιντατ στην Άρσεναλ

Σε δύσκολη θέση είναι ο Σβεν Μίσλιντατ στην Άρσεναλ και είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ το σενάριο της αποχώρησης του Γερμανού από τους κανονιέρηδες.

Ο υπεύθυνος μεταγραφών της Άρσεναλ, που πήγε στο Λονδίνο τους Μαυροπάνο και Παπασταθόπουλο περνάει δύσκολες μέρες, όπως αναφέρει και η στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Διαβάστε αναλυτικά: «Ελληνικό ενδιαφέρον τα ενδοοικογενειακά της Αρσεναλ; Κι όμως. Οταν πρόκειται για τον Σβεν Μίσλιντατ, του ανθρώπου που πήγε στο Λονδίνο τους Μαυροπάνο, Παπασταθόπουλο και έχει πάντα βλέμμα στραμμένο στα μέρη μας, εννοείται πως υπάρχει. Στον Γερμανό, λοιπόν, χρεώνονται κάκιστες μεταγραφικές επιλογές (συμπεριλαμβανόμενης, για να τα λέμε κι όλα, και του Σωκράτη) και τα 1,7 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του θεωρούνται -ήδη- πολλά λεφτά. Μπορεί και πεταμένα…».

Αυτό και πολλά άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Oύτε… καλημέρα!

Ο Χάβος περνάει ζόρια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζόρια για τον Μίσλιντατ στην Άρσεναλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.