ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Μόνο έτσι θα φύγει ο Κούτρης

Ο τρόπος για να φύγει ο Κούτρης από τον Ολυμπιακό είναι μόνο ένας
Ολυμπιακός: Μόνο έτσι θα φύγει ο Κούτρης

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, που παίζει δυνατά ως ένα από τα ονόματα, που μπορεί να φύγουν στη λήξη μεταγραφικής περιόδου από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται όμως στο Sportime της Τετάρτης και στη στήλη «Agent Greek», η Μαρσέιγ που αποτελεί την ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση παρά τα όσα έχουν γραφτεί.

Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση, αλλά γίνεται γνωστό ότι τα 9 εκατομμύρια ευρώ που κυκλοφόρησαν, δεν υπάρχουν ούτε από τη γαλλική ομάδα αλλά ούτε και από τους Πειραιώτες.

Και με λιγότερα χρήματα ο Ολυμπιακός θα μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του, ακόμα και αν αυτή είναι με μορφή δανεισμού. Όμως τίποτα δεν θα προχωρήσει εάν δεν προβλεφθεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως στο τέλος γίνεται αναφορά και για τον Κώστα Μήτρογλου και την πρόταση που υπάρχει από μεριά Γαλατά, τονίζοντας πως τα χρήματα που του δίνονται είναι ασύλληπτα και το μόνο που χρειάζεται είναι εγγυήσεις για να προχωρήσει.

Ολυμπιακός: Αρέσει ο Γκιλιέρμε!

Ολυμπιακός: «Δεν φεύγει κανείς, είμαστε υπερπλήρεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Μόνο έτσι θα φύγει ο Κούτρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.