ΠΑΡΑFOOTBALL

Που να πάω και ποιον να αφήσω…

Τα «παζάρια», οι νεοφώτιστοι, το κόκκινο μπάσιμο και οι ισορροπίες που πρέπει να διατηρηθούν, ενόψει της νέας σεζόν
Που να πάω και ποιον να αφήσω…

Μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει, μπορεί να απομένει ακόμη η έφεση για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, όμως οι περισσότερες Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν τα κουμάντα τους για τη νέα σεζόν, θεωρώντας την κατάσταση δεδομένη και διαμορφωμένη .

Ψάχνονται δηλαδή, για τις σφαίρες επιρροής που θα είναι σε θέση να τους εξασφαλίσουν μεγαλύτερα οφέλη.

Κι ενώ απομένει το θέμα των αδειοδοτήσεων αλλά και των τηλεοπτικά “αστέγων”, οι τρεις μεγάλοι (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Ολυμπιακός) «πόλοι» που είναι σε θέση να ασκήσουν δύναμη πάνω τους, έχουν αρχίσει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο τις προσεγγίσεις.

Κομβικό ρόλο θα έχουν οι νεοφώτιστοι ΟΦΗ και Αρης για τους οποίους από το Sportime. gr σας έχουμε ενημερώσει πως έχουν την πυξίδα τους στραμμένη στο κόκκινο.   

Και με τους δυο θα παιχθεί χοντρό παιχνίδι, στην συνέχεια, με τις πιθανότητες για ανατροπές πάσης φύσεως να είναι μεγάλες…

Και μην ξεχνά κανείς και το ενδεχόμενο ανόδου της Παναχαϊκής.

Στην περίπτωση μάλιστα που οι προσπάθειες για εμπλοκή στην τάση που δείχνουν ΟΦΗ και Αρης πέσουν στο κενό, οι Πατρινοί είναι αναγκαίοι στην Super League για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Αλλιώς η ζυγαριά αρχίζει και πάλι να γέρνει προς το κόκκινο αφού και δυο άλλες Σουπερλιγκάτες ΠΑΕ που φέτος ήταν σε άλλο άρμα, κοιτάζουν προς Λιμάνι για τη νέα σεζόν…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Που να πάω και ποιον να αφήσω…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.