ΠΑΡΑFOOTBALL

Ψαράκι στην Χαλκίδα και… ψηστήρι (;) για Αυλωνίτη

Η νέα βόλτα του Γιώργου Χριστοβασίλη στην πόλη του Ευρίπου και το τραπέζι που θα έχει με εκλεκτή παρέα…
Ψαράκι στην Χαλκίδα και… ψηστήρι (;) για Αυλωνίτη

Εσπευσαν στα Γιάννενα να διαψεύσουν πως υφίσταται θέμα απεμπλοκής του Γιώργου Χριστοβασίλη από τον ΠΑΣ και καλά έκαναν.

Αλλωστε έτσι πρέπει να πράττει κάθε εταιρεία που θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα της, ασχέτως αν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες στην πορεία επαληθεύονται ή όχι.

Πάντως οι «κεραίες» της στήλης, επιμένουν πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ξαναβρεθεί στην Χαλκίδα για ψαράκι.

Να είναι την Τετάρτη, την Πέμπτη ή την Παρασκευή λίγη σημασία έχει…

Σημασία έχει πως στο τραπέζι του γεύματος, θα βρεθούν πρώην και νυν παράγοντες της Χαλκίδας με τους οποίους ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ έχει καλές σχέσεις.

Μέσα σ΄αυτούς μάλιστα μαθαίνουμε, πως θα είναι και ο πατέρας του Ευβοιώτη άσου του Παναθηναϊκού Τάσου Αυλωνίτη, ο Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ήταν προπονητής στο ΑΟ Χαλκίδα.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο σενάριο το πιο προχωρημένο.

Ο Χριστοβασίλης να «ψήνει» τον πατήρ Αυλωνίτη να πείσει τον γιό του να ανηφορίσει το καλοκαίρι στην λίμνη των στεναγμών! Γιατί όχι;

Αλλωστε το τι ξημερώνει στον Παναθηναϊκό, κανείς δεν το ξέρει και ο «Χριστομπίλ» ήταν ανέκαθεν προνοητικός σε τέτοια θέματα.

Ας μην επεκταθούμε όμως άλλο και κάτσει κανένα… κόκκαλο στον λαιμό του προέδρου και της παρέας του.

Καλή όρεξη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψαράκι στην Χαλκίδα και… ψηστήρι (;) για Αυλωνίτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.