ΠΑΡΑFOOTBALL

Στην Αθήνα ο ειδικός του Μαρτίνς!

Στον Ρέντη θα είναι από την Πέμπτη ο Πορτογάλος, που αποκάλυψε η στήλη Agent Greek, ο οποίος για δύο εβδομάδες θα παρακολουθήσει την δουλειά που γίνεται και θα δώσει τις συμβουλές του
Στην Αθήνα ο ειδικός του Μαρτίνς!

Ούτε μεταγραφή, ούτε αποχώρηση, ούτε κάτι που αφορά την προετοιμασία της νέας σεζόν. Η πρώτη κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς, στον Ολυμπιακό, θα γίνει εκεί, που δεν το περίμενε κανείς.

Οπως αποκάλυψε η στήλη Agent Greek στο φύλλο της Τετάρτης (25/4), ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, φέρνει έναν Πορτογάλο ειδικό, που θα σκανάρει την ακαδημία.

Αυτός θα βρίσκεται την Τετάρτη το βράδυ στην Αθήνα. Την Πέμπτη, από το πρωί, θα είναι στο Ρέντη για να ξεκινήσει την δουλειά του για την ακαδημία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει για δύο εβδομάδες.

Σε αυτό το διάστημα θα παρακολουθήσει και παιχνίδια όλων των ομάδων της ακαδημίας. Θα κοιτάξει τις προπονήσεις και γενικότερα όλη την δομή που υπάρχει. Στη συνέχεια θα κάνει τις προτάσεις του για τι αλλαγές, που θεωρεί, πως πρέπει να γίνουν.

Για το αν θα αναλάβει κάποιο πόστο, δεν είναι γνωστό στην παρούσα φάση. Ομως θα έχει συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επιθυμεί να υπάρχει ισορροπία της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, για την χρησιμοποίηση παικτών, ακόμα και για μεγάλο ρόλο και όχι απλά να συμπληρώνουν αποστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Αθήνα ο ειδικός του Μαρτίνς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.