ΠΑΡΑFOOTBALL

Ψάχτηκε για ταλέντο του Ολυμπιακού ο Χριστοβασίλης

Δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα
Ψάχτηκε για ταλέντο του Ολυμπιακού ο Χριστοβασίλης

Για το προ μηνών σούρτα -φέρτα του Χριστοβασίλη στην Χαλκίδα είχατε ενημερωθεί πρώτοι και καλύτεροι όσοι κάνετε «κλικ» στο Sportime.gr.

Τα ραντεβουδάκια του «Χριστομπίλ» στις ψαροταβέρνες του Ευρίπου με καλούς φίλους, περιελάμβανε πολλές συζητήσεις, μεταξύ των οποίων και μια για το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού Γιάννη Βάρκα.

Ο πρώτος σκόρερ της K20 των «ερυθρολεύκων» με 15 τέρματα, είναι Χαλκιδαίος στην καταγωγή (τον πήρε πέρυσι ο Ολυμπιακός από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας) και ο πρόεδρος του ΠΑΣ πήγε να πάρει πληροφορίες πριν κάνει την προσέγγιση στο Λιμάνι.

Κι αφού άκουσε τα καλύτερα από τους ντόπιους για τον 20χρονο στράικερ του Ολυμπιακού, το επιχείρησε. Ευγενικά όμως «έφαγε» πόρτα.

Δεν είναι μόνο οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ. Ηταν νωπό ακόμα και το «κάζο» που  έκανε στον Ολυμπιακό με την Αρσεναλ και τον Μαυροπάνο…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ “ΚΑΚΙΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ SPORTIME

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχτηκε για ταλέντο του Ολυμπιακού ο Χριστοβασίλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.