ΠΑΡΑFOOTBALL

«Καμμένος» από χέρι…

Όποιος προσπαθήσει να κάνει πλέον πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, είναι σα να… ψάχνει ψύλλο στα άχυρα
«Καμμένος» από χέρι…

Όποιος προσπαθήσει να κάνει πλέον πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, είναι σα να… ψάχνει ψύλλο στα άχυρα.

Αυτό υποστηρίζει και η στήλη «Κακίες» στο Sportime της Πέμπτης, που ασχολείται με την ατέρμονη αναζήτηση του Μονεμβασιώτη για κόουτς που έφτασε στο σημείο να απευθυνθεί και πάλι στον Παράσχο!

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων η στήλη, η περίπτωση μη αδειοδότησης του Πανιωνίου και το ενδεχόμενο να μην πάει ο Ανιγκό στη Νέα Σμύρνη γυάλισε στον «Mr Βενέτη» που έδωσε εντολή να υπάρξει επικοινωνία με την πλευρά του Γάλλου τεχνικού.

Βέβαια είχε προηγηθεί η… χυλόπιτα του Πετράκη και τα όσα συνέβησαν με τον Χάβο. Συζητήσεις έγιναν και με τους Γιαννέφσκι και Σκρίπνικ μέχρι που… έπεσε τηλέφωνο σε πρώην προπονητή που επίσης αρνήθηκε.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην στήλη «Κακίες» στο Sportime της Πέμπτης

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καμμένος» από χέρι…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.