ΠΑΡΑFOOTBALL

Η… εναλλακτική για Καρνέζη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, αλλά τον Ιανουάριο…
Η… εναλλακτική για Καρνέζη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να διέψευσε ότι θέλει τον Ορέστη Καρνέζη, αλλά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όπως αναφέρει ο Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Και μάλιστα όχι απλά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί αν θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ως ελεύθερο, αλλά τον Ιανουάριο, όχι τώρα.

Οι Ιταλοί προόριζαν για βασικό τον νεαρό Σκουφέτ, ώστε σε μια-δυο σεζόν να τον… μοσχοπουλήσουν, αλλά ο νεαρός τραυματίστηκε και επιστρέφει τον Νοέμβριο.

Φέτος, λοιπόν το κουπί σήκωσε ο 41χρονος Μπιτσάρι, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Καρνέζης πήγε στη Γουότφορντ. Η ομάδα του Ούντινε θέλει να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή πορτιέρο, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, και μάλιστα του είπαν ότι μετά μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και πολλά άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη Agent Greek, στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Καρνέζη και Ανέστη

«Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καρνέζης»

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η… εναλλακτική για Καρνέζη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.