ΠΑΡΑFOOTBALL

Οι επιλογές του Τσιμίκα μετά τη Βίλεμ

Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έβγαλε μάτια με τη Βίλεμ στην Ολλανδία και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του...
Οι επιλογές του Τσιμίκα μετά τη Βίλεμ

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας έκανε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Βίλεμ στην Ολλανδία ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να κάνει την… εξαργύρωση είτε με την επιστροφή στους «ερυθρόλευκους» είτε με μία μεταγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime, ο 22χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος «έβγαλε μάτια» με τις εμφανίσεις του στην Ολλανδία, έχοντας 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ, έχει μπροστά του τρεις εξαιρετικές επιλογές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime, η πρώτη είναι φυσικά του Ολυμπιακού, αφού στο Λιμάνι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα ισάξιο ανταγωνιστή του Κούτρη για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ.

Οι υπόλοιπες δύο είναι σε δύο μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ολλανδίας. Η πρώτη ομάδα είναι η Ουντινέζε, η οποία μάλιστα τον έχει τσεκάρει 4-5 φορές από κοντά και έχει σαφή εικόνα για τις δυνατότητες του 22χρονου, ενώ η δεύτερη είναι η Εσπανιόλ. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ετοιμάζεται να πουλήσει τον βασικό της αριστερό μπακ στην Μπενφίκα.

Περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι επιλογές του Τσιμίκα μετά τη Βίλεμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.