ΠΑΡΑFOOTBALL

Μεταγραφή διά της πλαγίας οδού

Η επιθυμία της ομάδας να κλείσει ελεύθερο τον νεαρό στόπερ, χωρίς να το μάθει ο «μεγάλος»
Μεταγραφή διά της πλαγίας οδού

Οι θέσεις στα στόπερ έχουν σχεδόν κλείσει. Μετά τις ανανεώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο προπονητής έχει μείνει ικανοποιημένος από τον αριθμό των κεντρικών αμυντικών που θα έχει στα χέρια του τη νέα σεζόν.

Όχι, όμως, και από την ποιότητα. Ο πολύπειρος κόουτς θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα, πιο ικανό. Τον 5ο δηλαδή. Ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει σε κάποιες στιγμές του πρωταθλήματος και μελλοντικά ο σύλλογος να στηριχθεί σ’ αυτόν.

Αυτός ο νεαρός έχει εντοπιστεί, αλλά έχει συμβόλαιο με «μεγάλη» ΠΑΕ. Η περίπτωση δανεισμού έχει αποκλειστεί, όποτε οι ιθύνοντες ελπίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος.

Το ζήτημα είναι να μην το μάθει ο «μεγάλος», γιατί τότε θα ζητήσει ένα μικρό ποσό για να του δώσει την ελευθέρας του. Διαφορετικά θα μείνει στο ρόστερ.

Γι’ αυτό και έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον ποδοσφαιριστή. Να τα βρει με την ομάδα και να αποχωρήσει, χωρίς να μαθευτεί πως υπάρχει… άλλος ενδιαφερόμενος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταγραφή διά της πλαγίας οδού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.