ΠΑΡΑFOOTBALL

Διακοπές με τα… πεθερικά!

Τι σκαρφίστηκε ξένος ποδοσφαιριστής ΠΑΕ της Super League για να έρθει στην Ελλάδα με 100.000 ευρώ
Διακοπές με τα… πεθερικά!

Για βελτίωση του οικονομικού κλίματος γίνεται λόγος το τελευταίο διάστημα, για έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο μιλά η κυβέρνηση, ωστόσο το κακό που συνέβη το καλοκαίρι του 2015 με τα Capital Controls, εξακολουθεί να επηρεάζει όλες τις συναλλαγές, πολύ δε περισσότερο τις ποδοσφαιρικές…

Οσοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ έχουν το κέντρο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, εξακολουθούν να ταλανίζονται από τον περιορισμό των διακινήσεων και της εισόδου κεφαλαίων. Μαζί τους φυσικά ταλαιπωρούνται και οι εργαζόμενοί τους.

Σε μια Σουπερλιγκάτη ομάδα, όπου λεφτά υπάρχουν αλλά δεν… βρίσκονται στην Ελλάδα, η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό πάνε κι έρχονται. Τόσο ο προπονητής όσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές, συνδυάζουν διακοπές με την πληρωμή μέρους των οφειλόμενών τους και γυρίζουν πίσω «φορτωμένοι» με όσα περισσότερα χαρτονομίσματα ευρώ μπορούν.

Ενας, ωστόσο, το παράκανε… Ξένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προσκλήθηκε μαζί με την οικογένειά του για να κάνει διακοπές στο εξωτικό μέρος, επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» φορτωμένος ούτε λίγο ούτε πολύ με 100.000 ευρώ!

Το ποσό αντιστοιχούσε στο 50% της ανανέωσης του συμβολαίου που έκανε πρόσφατα, σε 4 μηνιάτικα και σε μπόνους! Οταν λέμε, όμως, οικογένεια δεν εννοούμε μόνο την γυναίκα και τα δυο του παιδιά, αλλά και τους γονείς του και τα πεθερικά του πήρε μαζί, για να μπορέσει να κάνει την δουλειά του!

Ωστόσο, επειδή το ποσό παρά ήταν μεγάλο και το μοίρασμα δεν αρκούσε, ο παίκτης προκειμένου να τα περάσει από τον έλεγχο, έκρυψε τα υπόλοιπα σε πάτους από βαλίτσες, ηλεκτρονικές συσκευές, μέχρι και σε προσωπικά πράγματα των παιδιών του!

Τελικά στόχος επετεύχθη, και μένει να φανεί τι θα σκαρφιστεί στην επόμενη επικίνδυνη αποστολή που τον περιμένει, προκειμένου να πάρει τα λεφτά του…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ “ΚΑΚΙΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ SPORTIME

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διακοπές με τα… πεθερικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.