ΠΑΡΑFOOTBALL

Με τον «Γέρο του Μοριά» η φανέλα του Αστέρα

Τιμά την ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης
Με τον «Γέρο του Μοριά» η φανέλα του Αστέρα

Την ώρα που πολλά γίνονται στον πολιτικό τομέα της χώρας όσον αφορά το Σκοπιανό, πολλές είναι οι ομάδες στην χώρα μας που προσπαθούν να αντιδράσουν και να δείξουν την αντίθεση τους.

Έτσι όπως αποκαλύπτεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στην στήλη «Κακίες», ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, οι Αρκάδες αναμένεται στο πίσω μέρος της νέας τους φανέλας που θα σηματοδοτεί και την επιστροφή τους στην Ευρώπη, να έχουν την μορφή του «Γέρου του Μοριά».

Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά και εκείνους που βρίσκονται στην ξενιτιά.

Φυσικά τα εύσημα αξίζουν να δοθούν σε εκείνους που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο, τιμώντας παράλληλα την ιστορία τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τον «Γέρο του Μοριά» η φανέλα του Αστέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.