ΠΑΡΑFOOTBALL

Προπονητής τάζει άνοδο λόγω κουμπάρου!

Την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θέλει να εκμεταλλευτεί άλλες... πλάτες
Προπονητής τάζει άνοδο λόγω κουμπάρου!

Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν προπονητή αυτή τη στιγμή στη Football League. Σε μία εξ αυτών, ο κόουτς τάζει άνοδο την επόμενη χρονιά παρόλο που φέτος δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Πού στηρίζεται; Στις διασυνδέσεις του κουμπάρου του. Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ καλές άκρες ο τελευταίος, αλλά αυτό από μόνο του φτάνει;

Το καλύτερο, βέβαια, στην όλη ιστορία είναι άλλο. Ο κουμπάρος είναι ταγμένος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία πλευρά. Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει ακόμα και οικογενειακούς δεσμούς με άλλη.

Η ομάδα με ποιον από τους δύο θα πάει; Μήπως ακόμα δεν το έχουν αποφασίσει; Εάν δείτε, πάντως, στο τέλος τον προπονητή να χαιρετά πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, μη σας κάνει εντύπωση. Θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και η ομάδα θα έχει επιλέξει πλευρά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προπονητής τάζει άνοδο λόγω κουμπάρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.