ΠΑΡΑFOOTBALL

Το προσωρινό «μπλόκο» Λουτσέσκου σε Κόντε

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βάλει «στοπ» στην μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού
Το προσωρινό «μπλόκο» Λουτσέσκου σε Κόντε

Αρκετά περίεργη τροπή έχει πάρει η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ, που ενώ παρουσιαζόταν έτοιμος να συμφωνήσει, κάτι καθυστερεί την κατάληξη αυτή.

Όπως αναφέρει σήμερα η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα η στήλη «Agent Greek», το εμπόδιο που έχει μπει ανάμεσα στον Ισπανό και τον «Δικέφαλο του Βορρά», είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής παρουσιάζεται να είναι εκείνος που δεν δίνει το τελικό «οκ», ώστε ο 29χρονος επιθετικός να κλείσει τελικά στον ΠΑΟΚ, αφού δεν είναι σίγουρος τελικά για τον παίκτη.

Όμως όπως αναφέρεται, μπορεί να παρακαμφθεί η θέληση του και τελικώς ο ποδοσφαιριστής να φορέσει την φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Ανάλογες περιπτώσεις που είχε γίνει κάτι παρόμοιο, είναι εκείνες των Μουλέν και Τσίμιροτ, που τελικά η γνώμη του 49χρονου δεν εμπόδισε στην τελική κατάληξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το προσωρινό «μπλόκο» Λουτσέσκου σε Κόντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.