ΠΑΡΑFOOTBALL

Ψώνια από Πορτογαλία

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να κοιτάζει προς το Πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τον 24χρονο Αρι Παπέλ, να είναι ο νέος τους στόχος.
Ψώνια από Πορτογαλία

Γνωστό το κανάλι του Παναιτωλικού με την Πορτογαλία. Την έχουν βρει την άκρη τους εκεί οι Αγρινιώτες και δεν την αφήνουν. Νέα στόχευσή τους;

Ο Αρi Παπέλ. Όπως σημειώνει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, o 24χρονος Ανγκολέζος διεθνής, ανήκει στο δυναμικό της Σπόρτινγκ, πρόπερσι αγωνίστηκε στη Μορεϊρένσε (δανεικός) και πέρυσι στη δεύτερη ομάδα των «λιονταριών».

Πλέον όμως, το Αγρίνιο είναι στον (άμεσο) ορίζοντά του.

Ο Αρi Παπέλ τη χρονιά που αγωνίστηκε στη Μορεϊρένσε, αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, έχοντας μόλις 1 συμμετοχή.

Πέρυσι ο Ανγκολέζος, διεθνής με την εθνική της χώρας του, είχε 29 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, ξεκινώντας βασικός 22 φορές και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Πριν ενάμισι χρόνο, η Αλ Αχλί έκανε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη, ωστόσο οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν, πιστεύοντας ότι ο στόχος του Παναιτωλικού έχει πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola», αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ θέλει να πουλήσει τον παίκτη με το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα συμβιβαστεί και με 400.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψώνια από Πορτογαλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.