ΠΑΡΑFOOTBALL

«Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι»

Η περίπτωση του Πέδρο Κόντε έχει πλέον εξελιχθεί για τα καλά σε σίριαλ
«Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι»

Πολύ κοντά στο να κλείσει φαίνεται ότι είναι η περίπτωση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Όπως γίνεται γνωστό στην έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη «Κακίες», ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει πολύ γερά στην «μάχη» της απόκτησης του, ενώ την ίδια ώρα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έχει ατονήσει λόγω Λουτσέσκου.

Οι Κύπριοι έχουν ρίξει όλο το βάρος της προσοχής τους στον επιθετικό του ΠΑΣ, έχοντας καταθέσει πρόταση της τάξεως των 600 χιλιάδων ευρώ.

Μερικά προβλήματα όμως της γιαννιώτικης ΠΑΕ με την εφορία, έχουν κολλήσει για τα καλά την μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα είχε ένα πλεονέκτημα, αλλά πλέον στον παιχνίδι έχουν μπει από το πουθενά και οι Σαουδάραβες.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣ, που βρίσκεται σε συζητήσεις για εναλλακτικές λύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, περιμένοντας την επίσημη πρόταση με τα πετροδόλαρα.

Κόντε: «Δεν θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΣ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.