ΠΑΡΑFOOTBALL

«Χοντρό»παιχνίδι για την υπόθεση Κόντε

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πιεσμένος από τις εξελίξεις, να προσπαθεί ν’ αποκομίσει το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό όφελος
«Χοντρό»παιχνίδι για την υπόθεση Κόντε

Παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται εδώ και λίγες ημέρες γύρω από την υπόθεση Κόντε. Η στήλη «Κακίες» στην έντυπη έκδοση του Sportime, έχει όλες τις λεπτομέρειες. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πιεσμένος από τις εξελίξεις, να προσπαθεί ν’ αποκομίσει το δυνατό μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από τον παίκτη, δίνοντας μάχη με τον χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι ο «Χριστομπίλ» έλεγε στους Κύπριους δημοσιογράφους που τον πολιορκούσαν πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη, ο μάνατζερ του Κόντε, Πέδρο Μπράβο, δήλωνε ουσιαστικά άγνοια -τουλάχιστον για τις επαφές με την Σαουδαραβική Αλ Νασρ- υποστηρίζοντας πως η συνεργασία του με τον Κόντε, λήγει στα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Ολα αυτά, διότι πολύ απλά, ο Χριστοβασίλης, «παίζει μπάλα» με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος έχει δώσει mandate σε 6 διαφορετικούς ατζέντηδες για να του φέρουν την καλύτερη δυνατή πρόταση απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Ωστόσο, εκεί είναι που οι δυο άνδρες… μαρκάρονται και το παιχνίδι μεταλλάσσεται σε διελκυστίνδα.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο Sportime που κυκλοφορεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χοντρό»παιχνίδι για την υπόθεση Κόντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.