ΠΑΡΑFOOTBALL

Σκάνδαλο παράνομων ελληνοποιήσεων με άρωμα από… ΕΠΟ

Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις σχετίζεται με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Σκάνδαλο παράνομων ελληνοποιήσεων με άρωμα από… ΕΠΟ

Ένα πολύ ισχυρό κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων εξαρθρώθηκε στην Ελλάδα, με 24 ανθρώπους να συλλαμβάνονται επτά εκ των οποίων αλλοδαποί.

Όπως γίνεται γνωστό σήμερα (29/6) στην έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη «Κακίες», στην υπόθεση αυτή βρίσκονται αναμεμειγμένοι υπάλληλοι περιφερειών και δικηγόροι, οι οποίοι χθες το απόγευμα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μπορεί τα ονόματα της υπόθεσης να μην γίνονται γνωστά, ωστόσο αναφέρεται πως ένας από τους συλληφθέντες έχει στενή ποδοσφαιρική σχέση και στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Μεσολογγίου.

Μάλιστα πρόκειται για το δεξί χέρι του πρόσφατα επανεκλεγέντος πρόεδρου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστου, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μέλος κριτικής επιτροπής της Ένωσης αλλά και μέλος του Διοικητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος άνθρωπος τον περασμένο Απρίλιο, ήταν ανάμεσα στα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου, τα οποία άλλαξαν την ποινή διετούς αποκλεισμού και έκπτωσης από κάθε ποδοσφαιρικό αξίωμα του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη, σε απλή επίπληξη και πρόστιμο της τάξεως των 800 ευρώ.

Τέλος στους κύκλους της ΕΠΟ το συγκεκριμένο όνομα άρχισε να γίνεται γνωστό από χθες το βράδυ, κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο στη σημερινή προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκάνδαλο παράνομων ελληνοποιήσεων με άρωμα από… ΕΠΟ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.