«Παιχνίδι» στην ΕΠΟ, μέσω των Λιγκών…

Η διαφωνία της Super League και της Football League για τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν και θα ανέβουν, προπομπός για τις εξελίξεις στην Ομοσπονδία
«Παιχνίδι» στην ΕΠΟ, μέσω των Λιγκών…

Μέσα από την ΕΠΟ είναι πολύ πιθανό να περάσει η κόντρα των δυο συνεταιρισμών. Της Super League και της Football League, για τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν και θα υποβιβαστούν.

Στην Μικρή Λίγκα είναι αυτονόητο πως δεν συζητάνε τίποτα άλλο πέρα από την άνοδο των δυο πρώτων ομάδων απευθείας, την ώρα που στην Super League πρότειναν να δίνουν μπαράζ με τον 13ο και 14ο της μεγάλης κατηγορίας.

Το πιθανότερο και το πιο απλό, είναι να τα βρουν κάπου στην μέση. Δηλαδή να ανέβει ο πρώτος απευθείας και ο δεύτερος να δώσει μπαράζ.

Η συγκεκριμένη κόντρα ωστόσο, φαίνεται πως είναι μόνο η αφορμή, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι προκηρύξεις των δύο πρωταθλημάτων πρέπει να είναι σύμφωνες μεταξύ τους, όπως και μεταξύ Football League και Γ΄εθνικής, ως προς τον αριθμό των ομάδων που ανεβαίνουν και υποβιβάζονται.

Αν οι δύο πλευρές εμμείνουν στις θέσεις τους, η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ είναι αυτή που θα πρέπει να αποφασίσει. Και εκεί θα γίνει μια δυνατή μάχη για το πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες μεταξύ των δυο μπλοκ μέσα στην Ομοσπονδία. Το «κιτρινόμαυρο» και το υπό διαμόρφωση Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ…

Αυτός που θα περάσει την θέση του, σημαίνει αυτόματα πως έχει και το πάνω χέρι για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν…

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Παιχνίδι» στην ΕΠΟ, μέσω των Λιγκών…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.