ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης στον αδερφό του Μέσι

Ο Ματίας Μέσι τιμωρήθηκε με 2,5 χρόνια με αναστολή για οπλοκατοχή
Ποινή φυλάκισης στον αδερφό του Μέσι

Με ποινή φυλάκισης, με αναστολή, τιμωρήθηκε από δικαστήριο της Αργεντινής, ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας. Ο μεγαλύτερος αδερφός του άσου της Μπαρτσελόνα, είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή των 2,5 χρόνων με αναστολή και διέταξε να συμμετέχει σε κοινωνικές εργασίες.

Πέρυσι τον χειμώνα βρέθηκαν κηλίδες αίματος πάνω σε μια βάρκα στον ποταμό Παρανά και μετά από έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως το όπλο άνηκε στον Ματίας Μέσι. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε εμπλακεί σε καυγά που του στοίχισε ένα σπασμένο σαγόνι και άλλους τραυματισμούς, αλλά αρνήθηκε πως το όπλο ήταν δικό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μπελάδες για οπλοκατοχή με την δικαιοσύνη. Το 2015 είχε συλληφθεί πάλι όταν το όπλο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ και το 2008 είχε ένα γεμάτο όπλο στην τσέπη του.

Καταγγέλλει την Ίντερ στη FIFA η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρατσούκλι και… καμάρι τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποινή φυλάκισης στον αδερφό του Μέσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.