ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συνέλαβαν ποδοσφαιριστή την ώρα του ματς! (vid)

Στη σύλληψη του… Σέζαρ Αουγούστο Βάσκες Μοντάλβο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης προχώρησε η αστυνομία του Περού! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Σπορτ Ουάντα με την Ουνιόν Κιμπίρι για το Κύπελλο του Περού. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη καθώς κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Το πραγματικό όνομα του συλληφθέντα...
Συνέλαβαν ποδοσφαιριστή την ώρα του ματς! (vid)

Στη σύλληψη του… Σέζαρ Αουγούστο Βάσκες Μοντάλβο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης προχώρησε η αστυνομία του Περού!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Σπορτ Ουάντα με την Ουνιόν Κιμπίρι για το Κύπελλο του Περού. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη καθώς κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Το πραγματικό όνομα του συλληφθέντα είναι το «Χοσέ Άντονι Λαρέν Κοντρέρας».

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, την ώρα που οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο παίκτης δέχθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς με το περιπολικό στο τμήμα. Ωστόσο, αντέδρασε όταν εκείνοι πήγαν να του βάλουν χειροπέδες, λέγοντας πως είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής και όχι ένας εγκληματίας.

Για την ιστορία, μετά τη διακοπή του αγώνα λόγω του συμβάντος η Σπορτ Ουάντα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=tCyz8MX2ENM

Όσκαρ… γκαντεμιάς για φίλαθλο της Μπέρνλι (vid)

Πρωινό με φραπεδιά ο Βέρνμπλουμ (pic)

Στην Ζάκυνθο παρέα με ΑΕΚτσήδες ο Μελισσανίδης (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνέλαβαν ποδοσφαιριστή την ώρα του ματς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.