ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Μπέρνλι θυμήθηκε τον Ζιοβάνι!

Στο match program του αγώνα με τον Ολυμπιακό, υπήρχε εκτενές αφιέρωμα στον παλαίμαχο Βραζιλιάνο, που υπήρξε ο πρώτος σούπερ σταρ στο... νησί, δηλαδή την Ελλάδα!
Η Μπέρνλι θυμήθηκε τον Ζιοβάνι!

Ο Ζιοβάνι είχε την… τιμητική του στον αγώνα της Μπέρνλι με τον Ολυμπιακό, αφού οι Άγγλοι είχαν αφιέρωμα στον Βραζιλιάνο στο match program της αναμέτρησης.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος του Ολυμιακού χαρακτηρίστηκε από τους Άγγλους, ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται η… θυελλώδη σχέση του Ζιοβάνι με τον Λουίς Φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος ουσιαστικά τον ώθησε στην έξοδο. Μάλιστα, η αναφορά του Ζιοβάνι προς τον Ολλανδό προπονητή ήταν «Ο Χίτλερ για τους Βραζιλιάνους».

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου απέκτησε το παρατσούκλι «μάγος» –μάλιστα οι Άγγλοι το έγραψαν στα ελληνικά με αγγλικούς χαρακτήρες (magos), εξηγώντας και την ερμηνεία του- γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο σύνολο της καριέρας του.

Αυτό πάντως που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι ο συντάκτης του κειμένου θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι… νησί, αφού μέσα στο κείμενο υπάρχει η εξής φράση: «Ηταν ο πρώτος ποδοσφαιρικός σούπερ σταρ του νησιού», (He was the first footballing superstar on the island)!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Κρατάει την πρόκριση και προχωράει ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μπέρνλι θυμήθηκε τον Ζιοβάνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.