ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

VIDEO: Οι παίκτες της Τότεναμ σε φάρσα για το Halloween

Σε μία δοκιμασία που θύμισε Walkind Dead έβαλε η Τότεναμ τέσσερις παίκτες της, τους Λαμέλα, Οριέ, Γουόκερ Πίτερς και Γουανιάμα στο πλαίσιο της γιορτής του Halloween. Αρχικά εγκλωβίστηκαν σε ένα δεντρόσπιτο με ζόμπι, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να φανούν..θαρραλέοι για να μεταφέρουν έναν κόκκινο ζομό, πριν η δοκιμασία τους ολοκληρωθεί σε ένα δωμάτιο με λέιζερ. https://www.facebook.com/premierleague/videos/2130119870573283/...
VIDEO: Οι παίκτες της Τότεναμ σε φάρσα για το Halloween

Σε μία δοκιμασία που θύμισε Walkind Dead έβαλε η Τότεναμ τέσσερις παίκτες της, τους Λαμέλα, Οριέ, Γουόκερ Πίτερς και Γουανιάμα στο πλαίσιο της γιορτής του Halloween.

Αρχικά εγκλωβίστηκαν σε ένα δεντρόσπιτο με ζόμπι, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να φανούν..θαρραλέοι για να μεταφέρουν έναν κόκκινο ζομό, πριν η δοκιμασία τους ολοκληρωθεί σε ένα δωμάτιο με λέιζερ.

https://www.facebook.com/premierleague/videos/2130119870573283/

 

 

Halloween | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη γιορτή – φάρσα ή κέρασμα – του Χαλοουίν

Ελέγχει τον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» η UEFA

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «VIDEO: Οι παίκτες της Τότεναμ σε φάρσα για το Halloween», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.