ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η Καλημέρη τραγουδά για τον… Καρεμπέ! (vid)

Ένα τραγούδι για τον Κριστιάν Καρεμπέ.
Η Καλημέρη τραγουδά για τον… Καρεμπέ! (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έγινε (και) τραγούδι. Στο νέο δίσκο της Λιζέτας Καλημέρη με τίτλο «Εν Φλύα», ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εργασία στην οποία συμπράττουν ο πηγαίος τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης και ο στιχουργός Γιώργος Σιδερής.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμηνεύει υποδειγματικά η Καλημέρη, εκπλήσσει ευχάριστα αυτό που φέρει τον τίτλο «Καρεμπέ».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής από τη Νέα Καληδονία, αποτέλεσε πρότυπο αθλητή μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά ξεχώρισε και με την προσωπικότητα και τις δράσεις του έξω από τα γήπεδα.

Στη χώρα μας αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού αφήνοντας γερά χνάρια τόσο στην ιστορία του συλλόγου όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτήν την περίοδο είναι σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης ομάδας…

Εκτός όμως απ’ το «Έμπαινε Καρεμπέ» ο ποδοσφαιρόφιλος προφανώς στιχουργός ανατρέχει και σε άλλες δόξες του Ολυμπιακού «Σαν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, έμπαινε ρε Νίκο Γιούτσο» και «Όπως το καρφί στο χέρι, έμπαινε Γιώργο Σιδέρη» που εντάσσει στο γενικότερο καμβά του.

Η μελωδία του τραγουδιού με την ευγένεια και την περίτεχνη αλλά άμεση μελωδική πλοκή του Περίδη υπογραμμίζει το «σύνθημα» των στίχων:

Κι αν θά ‘ρθουν κι άλλα δάκρυα
Και γίνουνε ποτάμια
Εμείς θα πάμε στις ακτές
Να γίνουμε καλάμια…

Πηγή: Ogdoo.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Καλημέρη τραγουδά για τον… Καρεμπέ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.