ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σφαιρόπουλος: Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι και επίσημα προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μίας από τις ιστορικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το 2020. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό έχει αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ισραήλ. Η είδηση πίσω από την… είδηση είναι πως η συμφωνία του «Σφαιρό» είναι… μασίφ....
Σφαιρόπουλος: Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι και επίσημα προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μίας από τις ιστορικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Με συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το 2020. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αυτό έχει αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ισραήλ.

Η είδηση πίσω από την… είδηση είναι πως η συμφωνία του «Σφαιρό» είναι… μασίφ. Κλειστό διετές συμβόλαιο.

Αυτό που ζητούσε από την πρώτη στιγμή η πλευρά του Ελληνα προπονητή και τελικά το πέτυχε. Ένα δείγμα πόσο η Μακάμπι ήθελε να τον τοποθετήσει στον πάγκο της.

Σφαιρόπουλος: «Περήφανος που θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας»

Ο Ντουράντ, ο Γκριν και η καργ@@ που μπορεί να διαλύσει μία δυναστεία

Σφαιρόπουλος: «Περήφανος που θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.