ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Πογκμπά ξεκίνησε μαθήματα για να μάθει κολύμπι!

Από μικρός φοβόταν το νερό, αλλά αποφάσισε να καταπολεμήσει τους φόβους του
Ο Πογκμπά ξεκίνησε μαθήματα για να μάθει κολύμπι!

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο Πολ Πογκμπά δεν είχε μάθει ποτέ να κολυμπά. Από μικρός ο Γάλλος μέσος φοβόταν τη θάλασσα και γενικότερα το νερό. Ωστόσο, μεγαλώνοντας, οι φοβίες του άρχισαν να φεύγουν και εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να αρχίσει μαθήματα για να κολυμπάει!

Ο 25χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατάλαβε πως είναι καιρός να σταματήσει τις όποιες φοβίες έχει και διστακτικά ξεκίνησε μαθήματα.

«Ο Πολ έχει καταλάβει ότι όσο γίνεται μεγαλύτερος τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Καταλαβαίνει ότι έπρεπε να το είχε κάνει όταν ήταν παιδί, αλλά πάντα το ανέβαλε. Στις διακοπές ποτέ δεν έβαζε το κεφάλι του κάτω από το νερό. Το έχει πάρει στα σοβαρά και αποτελεί προσωπικό του στόχο. Έχει βάλει στόχο να κάνει δέκα ποδιές για αρχή, στο πρόσθιο κολύμπι. Σε κάθε μάθημα που κάνει, στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά κατά την διάρκεια νοιώθει καλύτερα», ανέφερε άνθρωπος της Γιουνάιτεντ στην Daily Star.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για Πίκφορντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πογκμπά ξεκίνησε μαθήματα για να μάθει κολύμπι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.